Доступність посилання

ТОП новини

Після матчу Ліги чемпіонів у Києві біля стадіону затримали 18 осіб – поліція


Уболівальники у Києві, 25 травня 2018, ілюстративне фото
Уболівальники у Києві, 25 травня 2018, ілюстративне фото

Матч Ліги чемпіонів у Києві відбувся без серйозних порушень, однак після нього неподалік від стадіону правоохоронці затримали 18 осіб, що намагались спровокувати бійку з уболівальниками, інформує Національна поліція на своєму сайті.

«На футбольному матчі були присутні близько 50 тисяч громадян. Усе пройшло досить спокійно. Було дві сутички між вболівальниками. Стюарди, а потім поліцейські вивели правопорушників, з якими поспілкувалися за межами стадіону. По закінченню матчу кілька молодиків намагалися вчинити бійку, однак правоохоронці затримали 18 осіб та доставили в районне управління поліції. У подальшому їх діям буде надана правова оцінка», - повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Мадридський «Реал» переміг англійський «Ліверпуль» у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА, який завершився на НСК «Олімпійський» у Києві з рахунком 3:1.

Таким чином, іспанський клуб стає 13-й раз загалом та третій раз поспіль володарем Кубку чемпіонів (мадридці перемагали в Лізі чемпіонів у 2014, 2016 та 2017 роках).

НА ЦЮ Ж ТЕМУ:

«Реал» та Ліга чемпіонів: 37 років без поразок, 13 кубків та фартовий «Олімпійський»

XS
SM
MD
LG