RU
 

У Кам'янець-Подільському іноземець на фурі в'їхав у швидку

Корреспондент.net,  5 жовтня 2019, 12:21
0
601
У Кам янець-Подільському іноземець на фурі в їхав у швидку
Фото: Нацполіція України
Аварія сталася на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Черняховського

Громадянин Болгарії на вантажівці DAF здійснював маневр розвороту і не переконався, що це буде безпечно для інших учасників руху.

 
У Хмельницькій області громадянин Болгарії за кермом вантажівки DAF зіштовхнулася з каретою швидкої допомоги, в результаті чого три людини постраждали. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в суботу, 5 жовтня.
 
Відзначається, що аварія сталася напередодні о 17:27 в місті Кам'янець-Подільському, на перехресті проспекту Грушевського та вулиці Черняховського.
 
"За попередньою інформацією, 44-річний громадянин Болгарії, керуючи вантажним автомобілем DAF, здійснюючи маневр розвороту, не впевнився, що це буде безпечно для інших учасників руху, та допустив зіткнення з каретою швидкої допомоги, яка рухалася в попутному напрямку", - йдеться в повідомленні.
 
У результаті ДТП водій швидкої, 44-річний чоловік, і його пасажир, 19-річна дівчина-фельдшер, отримали тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми і були госпіталізовані в нейрохірургічне відділення міськлікарні №1. Ще один пасажир, 61-річна жінка-лікар, отримала закриту черепно-мозкову травму, перелом ребер і політравму та була госпіталізована в реанімацію цієї самої лікарні.
 
Водій вантажного автомобіля DAF не постраждав. Його затримали. Відкрито кримінальне провадження за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286 КК України).
 
Раніше в суботу стало відомо, що в місті Покров Дніпропетровської області в результаті ДТП загинули дві людини і ще одна постраждала. Водій автомобіля Volkswagen Passat не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі стовпом.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ДТПиностранцыаварияКаменец-ПодольскийБолгариягрузовикскорая помощьфураскораяХмельницька область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі