11:20 16.07.2019

В Офісі президента анонсували внесення на розгляд нової ВР законопроектів щодо е-декларацій і скасування "поправок Лозового"

1 хв читати
В Офісі президента анонсували внесення на розгляд нової ВР законопроектів щодо е-декларацій і скасування "поправок Лозового"

Заступник глави Офісу президента України Руслан Рябошапка заявив про намір внести на розгляд нового парламенту законопроекти, які стосувалися б електронних декларацій, протидії корупції в політичній сфері та ініціативи щодо скасування так званих поправок Лозового.

"Що ми хочемо від нового парламенту? Ми хочемо переглянути те законодавство, яке стосується протидії корупції, новий закон, який стосується декларацій, зокрема корупції в політичному секторі", - сказав він, виступаючи на панельній дискусії форуму "Встановлення справедливості - порядок денний для майбутнього парламенту" у вівторок у Києві.

Рябошапка також заявив про намір переглянути кримінально-процесуальне законодавство. "Було ухвалено поправки до КПК, зокрема "поправки Лозового", які перешкоджають здійсненню розслідування кримінальних справ (йдеться про так званні поправки народного депутата Андрія Лозового, які передбачають обов'язкове отримання санкції суду на проведення експертиз у кримінальних провадженнях - ІФ)", - пояснив він.

Заступник глави ОП зазначив, що необхідна ефективна судова реформа і реформа правоохоронних органів, зокрема прокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА