День фінансів: сповідь колектора і плани щодо "безвізу" з США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: сповідь колектора і плани щодо "безвізу" з США

1077
Понеділок, 21 грудня. Почнемо тиждень зі сповіді колектора і успіхів підприємців.
Накопичувальна система всім на допомогу. На думку міністра соціальної політики Марини Лазебної, зараз людина, йдучи на пенсію, стає бідною, але завдяки накопичувальній пенсійній системі відбудеться “детінізація” заробітків. Так, за 20-25 років з початку роботи можна буде накопичити собі на пенсію.
Європейські зарплати медикам. В Україні на медицину в держбюджеті-2021 передбачили 163 мільярди гривень, що є рекордним показником. Як заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, заплановано поетапне підвищення зарплат лікарям, і до 2023 року їх рівень буде порівнянний з європейським.
Вісім тисяч “від Президента” можуть і забрати. Щоправда, як зазначили в ДПС, тільки у разі виявлення недостовірних відомостей, наданих застрахованою особою, на підставі яких була виплачена одноразова матеріальна допомога.
Як заробити на прибиранні. Два роки тому Олена Сірант заснувала клінінгову компанію Triada Cleaning. За цей час бізнес, який починався з двох найманих працівників і кількох професійних пилососів, виріс у компанію з річним оборотом в 6 млн грн, в якій працюють 28 осіб.
День фінансів: сповідь колектора і плани щодо "безвізу" з США
У чому ж секрет успіху такого роду бізнесу? Читайте за посиланням: «Чистий» прибуток, або як заробити на прибиранні.
“Побудувати Голлівуд в Україні”, – Зеленський поділився своїми бажаннями з The New York Times. Президент Володимир Зеленський в інтерв’ю американському виданню The New York Times заявив, що хотів би домогтися прогресу зі Сполученими Штатами в туризмі та безвізовому режимі. Для початку безвіз можна було б надати для українського бізнесу, який співпрацює з американськими компаніями. Крім того, Зеленський також хотів би побудувати Голлівуд в Україні, а також щоб в Україні з’явився Діснейленд.
Тарифи нового українського лоукостера. Наприкінці січня 2021 року запустить рейси новий український лоу-кост Bees Airline. Компанія буде використовувати три тарифи економ-класу. Свої польоти авіакомпанія почне з чартерних маршрутів, після чого відкриє регулярні рейси.
Економічні кризи раз на 6 років. Як повідомляє НБУ, кризи в Україні відбуваються приблизно раз на шість років. Раніше кризи супроводжувалися обвалом гривні, виведенням капіталу і банкрутствами банків. Головною відмінністю економічної кризи 2020 року було збереження фінансової стабільності.
Також у Нацбанку зазначили, що в столиці вартість нового житла у гривні у вересні 2020 року була вищою на 5-10%, ніж рік тому, на вторинному ринку, в доларі – до 5%.
🎥 На нашому YouTube-каналі Finance.ua вийшло ексклюзивне інтерв’ю з колишнім колектором. Він розповів Finance.ua про секрети цієї професії. Почуєте багато одкровень і цікавих фактів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас