09:52 12.03.2020

Кабмін розділив МінТОТ і Мінветеранів

1 хв читати
Кабмін розділив МінТОТ і Мінветеранів

Кабінет Міністрів України скасував рішення про реорганізацію Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб шляхом приєднання до Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Згідно з постановою №212 від 11 березня, Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України перейменовано на Міністерство у справах ветеранів України, а Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України - у Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Кабмін встановив, що Мінветеранів забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції гідності, членів їхніх сімей, а також соціального захисту осіб, на яких поширюється дія закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту".

У свою чергу Міністерство реінтеграції забезпечує формування та реалізує державну політику з питань тимчасово окупованих територій в Донецькій та Луганській областях і тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Зазначається, що забезпечення діяльності цих двох міністерств у 2020 році здійснюватиметься в межах видатків, передбачених на забезпечення діяльності Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Глава МЗС Великої Британії закликає використовувати російські активи на користь України та обрізати постачання російського газу в Європі

Єрмак у Берліні обговорив з ексдержсекретарем США перспективи для інновацій та інвестицій в Україні

Зеленський про старт переговорів щодо вступу України до ЄС уже в червні: Це буде виконанням обіцянок, які дала нам Європа

ЄС має розпочати переговори про вступ України ще до кінця червня - президентка Єврокомісії

Уряд Латвії погодив кандидатуру Домбровскіса на посаду єврокомісара

Порошенко і Кличко привітали Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Порошенко привітав Європейську народну партію з перемогою на виборах до Європарламенту

Вибори до Європарламенту показали, що російській пропаганді треба жорстко протидіяти - Юрчишин

Віталій Кличко привітав Європейську народну партію, частиною якої є партія УДАР, з перемогою на виборах до Європарламенту

Кондратюк: Сподіваюся, Європарламент продовжить підтримувати Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА