16:55 13.12.2019

У Львові поліцейського затримали за вимагання хабара в 3 тис. євро від призовника

1 хв читати
У Львові поліцейського затримали за вимагання хабара в 3 тис. євро від призовника

 Інспектора управління кадрового забезпечення головного управління Нацполіції у Львівській області затримали співробітники СБУ і ДБР за вимагання хабара від призовника, повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області.

"3 тис. євро вимагав інспектор управління кадрового забезпечення Головного управління Нацполіції у Львівській області від призовника за сприяння в ухиленні від військової служби", - зазначено в повідомленні.

Затримали його відразу після отримання хабара в центрі міста. Судячи з оприлюднених СБУ фото, затримання відбувалося неподалік від будівлі ГУ Нацполіції у Львівській області.

За даними СБУ, зазначений співробітник поліції спільно з посадовою особою одного з районних військкоматів "налагодили механізм отримання неправомірної вигоди від призовників - за кілька тисяч євро вони "визнавали" їх не придатними до служби".

Відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Ліси України" у 2024 р. поставлять Міноборони 28 тис. куб. метрів деревини

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА