RU
 

"Поборють Дартів Вейдерів": Міхалок висловився про протести в Білорусі

Корреспондент.net,  13 серпня 2020, 11:15
0
704
 Поборють Дартів Вейдерів : Міхалок висловився про протести в Білорусі
Фото: dumskaya.net
Музикант про протести сказав всього пару фраз

Сергій Міхалок нарешті висловився з приводу протестів на своїй батьківщині - у Білорусі. Зробив він це в Одесі на концерті, використовуючи ненормативну лексику.

 
Білоруський музикант, екс-лідер гурту Ляпіс Трубецкой, фронтмен панк-рок-групи Brutto Сергій Міхалок після кількох днів мовчання нарешті висловився з приводу подій, що відбуваються в його рідній Білорусі після виборів президента країни. Міхалок висловив свою позицію на концерті в Одесі, пише видання Думська.
 
Виступ музиканта в Південній Пальмірі відбувся 12 серпня. Співак з'явився на сцені з двогодинним запізненням.
 
Він відразу ж висловився на рахунок протестів на своїй батьківщині.
 
"Я знаю, що всі наші брати-білоруси - воїни Світла - поборють усіх Дартів Вейдерів. Але я тут не для того, щоб геополітичну дератизацію розповідати, а для того, щоб співати вам ой-ой які такелажні пісні", - сказав Міхалок зі сцени.
 
Більше на тему протестів він нічого не говорив.
 
Відзначається, що перед нічним клубом, де проходив концерт музиканта, стояли близько десятка активістів з плакатами в руках: "Міхалок! У Білорусі вбивають людей, а ти співаєш тут ротом", "Свободу сябрам! Геть диктатора!", "Свободу політв'язням", "Ні - кривавій диктатурі", "Stop violence in Belarus".
 
 
Нагадаємо, що шанувальники кілька днів чекали від музиканта реакції на криваві події, які в такий момент проходять у Білорусі. Міхалок усі ці дні ніяк не реагував на те, що відбувається, а в соцмережах публікував нейтральні пости. Пізніше він в Facebook і Instagram виклав кліп на свою пісню Родны край.
 
Раніше повідомлялося, що в ООН заявили про шість тисяч затриманих у Білорусі. В організації закликали до своєчасного, ретельного, незалежного і неупередженого розслідування усіх заяв про порушення прав людини в республіці.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: УкраинаконцертБеларусьпротестыОдессамузыкантпевец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі