День фінансів, 29 січня: IP-Box для IT, підпис "в хмарі" від Привату, побоювання КМДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 29 січня: IP-Box для IT, підпис "в хмарі" від Привату, побоювання КМДА

662
Середа, 29 січня, принесла нам приємну новину – Finance.ua у ТОП-3 фінансових ЗМІ України. Про це свідчать дані платформи контент-маркетингу PRNEWS.io за грудень 2019 року. У дослідженні, яке базується на даних SimilarWeb, брали участь понад 90 сайтів.
Дякуємо вам, наші дорогі читачі, за довіру, підтримку. За вашу думку в коментарях і за конструктивну критику. Щодня ви робите нас кращими, надихаєте на розвиток і успіх. Дуже цінуємо і любимо вас! 🤗
Але час повернутися до інших важливих новин середи:
Ціну на газ знижують. У січні 2020 року оптова ціна на природний газ становитиме 4,65 грн за куб. м, що на 25% менше, ніж у січні 2019 року, кажуть у “Нафтогазі”. Такою буде ціна для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, яким компанія постачає газ в межах спеціальних обов’язків..
“Повертайся і залишайся”. Під 5-7-9%. За розрахунками Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, в короткостроковій перспективі програма дешевих кредитів «повертайся і залишайся» повинна створити 90 тисяч нових робочих місць. А через п’ять років сума виданих в межах програми кредитів повинна скласти 30 млрд грн.
Поки ж 71% українців хочуть від держави максимум безкоштовних послуг. Про це свідчать результати опитування, проведеного Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова. Люди вважають, що держава повинна надавати максимум безкоштовних послуг у сфері освіти, медицини, пенсій, навіть якщо доведеться збільшити податки.
ПриватБанк запускає хмарний електронний підпис. ПриватБанк запускає хмарний електронний підпис з безпечним доступом до особистого ключа через мобільний додаток у смартфоні Smart-ID Серед іншого, такий підпис має спростити використання е-послуг, підписання документів за допомогою будь-якого смарт-пристрою, розширить можливості застосування державних послуг “Дія”.
Режим IP-Box для IT. Мінцифри шукає оптимальну форму оподаткування і пропонує для обговорення режим IP-Box. Intellectual Property Box – спеціальний пільговий режим, що дозволяє знизити податкове навантаження на компанії, які створюють і використовують об’єкти інтелектуальної власності (патенти, програмне забезпечення, комерційна таємниця тощо), зокрема ІТ-компанії. Такий режим працює в 19 країнах Європи.
Побоювання Кличка. У КМДА заявили, що транспорт може паралізувати Київ цього року, за оптимістичним прогнозом – через два роки. Заступник мера повідомив, що минулого року столиця була на 13 місці в світі за заторами в рейтингу TomTom (щорічний рейтинг міст світу з найбільш завантаженими дорогами – ред.). Цьогоріч може бути ще гірше. Виправити ситуацію, за його словами, можна лише карально-обмежувальними заходами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас