Україна хоче залучити Boeing до проектів з оновлення військової авіації — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна хоче залучити Boeing до проектів з оновлення військової авіації

Фондовий ринок
502
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зустрівся з директором з питань оборони і космічної безпеки компанії Boeing Стенлі Прусінскі. На переговорах вони обговорили співпрацю між українськими підприємствами оборонно-промислового комплексу та космічної галузі з компанією Boeing.
Про це повідомляє прес-служба РНБО.
Крім цього, на зустрічі обговорювалися перспективи співпраці у військово-технічній сфері, зокрема, проекти оновлення винищувальної і штурмової авіації Збройних сил України.
За словами Турчинова, компанія Boeing є провідним підприємством в аерокосмічній галузі, а її військові літаки і вертольоти значно перевершують російські аналоги”.
Також секретар РНБО зазначив, що Україна зацікавлена в ефективному військово-технічному співробітництві з компанією Boeing, це значно зміцнить потенціал Військово-повітряних сил нашої держави.
Сторони розглянули питання співпраці в галузі авіа- і ракетобудування.
У свою чергу, Стенлі Прусінскі висловив свою впевненість у перспективності довгострокового співробітництва. “Я завжди вважав Україну інтелектуальним і технічним двигуном у Східній Європі”, – зазначив він.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас