14:47 20.07.2018

WTI перейшла до зниження на заявах Трампа, Brent стабільна у $ 72,6 за барель

2 хв читати

Ціни на нафту марки WTI, активно піднімалися на початку торгів, перейшли до зниження на заявах президента США Дональда Трампа про те, що він готовий ввести мита на китайські товари на суму $ 500 млрд. Ціна Brent нівелювала підйом до мінімуму.

Ціна вересневих ф'ючерсів на Brent на лондонській біржі ICE Futures до 14:28 МСК піднялася на $ 0,03 (0,04%) - до $ 72,61 за барель.

Ф'ючерс на WTI з поставкою в серпні, торги яким завершуються в п'ятницю, на електронній сесії Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) подешевшав до цього часу на $ 0,01 (0,01%) - до $ 69,45 за барель. Більш активно торгується вересневий контракт знизився в ціні на $ 0,17 (0,25%), до $ 68,07 за барель.

З початку цього тижня Brent подешевшала на 3,6%, WTI - на 1,8%. Падіння цін сприяли побоювання, пов'язані з можливими наслідками торгового спору США з іншими державами.

Д.Трамп в п'ятницю заявив в інтерв'ю CNBC про готовність обкласти додатковими митами імпортовані з Китаю товари на загальну суму $ 500 млрд.

"Трамп тримає ринок в підвішеному стані", - зазначив аналітик Commerzbank Карстен Фрітш.

Напередодні підтримку ринку подала заява Саудівської Аравії, що дозволило трейдерам зробити висновок, що чутки про можливе надлишку нафти на ринку не мають під собою підстав.

Представник від Саудівської Аравії в ОПЕК Адіб аль-Аама заявив в четвер, що експорт нафти з країни в липні буде приблизно на червневому рівні, а потім скоротиться в серпні приблизно на 100 тис. Барелів на добу, пише MarketWatch.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЄБРР акумулює EUR300 млн для підтримки енергетичного сектору України, зокрема створення маневрової генерації

Протести фермерів на українсько-польському кордоні - частина європейського руху напередодні виборів до Європарламенту - Мінагрополітики

"Укренерго" на четвер знову встановило ліміти споживання е/е для кожного регіону на всю добу

Під аварійні відключення через перевищення лімітів у вівторок потрапили 15 областей і Київ - "Укренерго"

Україна потребує плану зовнішнього фінансування до 2027 року - Мінфін і Мінекономіки

"Біосфера" продала потужності з виробництва підгузків, прогнозуючи скорочення народжуваності в Україні

НБУ пов'язує зростання чистого попиту на безготівкову валюту в травні на 41% зі збільшенням видатків бюджету

Мінфін України запустив інтерактивний сайт матриці реформ

Засновники індустріальних парків отримають безповоротні кошти на будівництво інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Уряд спростив імпорт деяких товарів для виготовлення спецтранспорту українськими підприємствами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА