RU
 

Підсумки 20.06: Немає місць і тотальні перевіркиСюжет

Корреспондент.net,  21 червня 2020, 06:55
0
708
Підсумки 20.06: Немає місць і тотальні перевірки
Фото: svoboda.org
На Закарпатті лікарні переповнені хворими на коронавірус

Лікарні Закарпаття переповнені хворими на коронавірус; ресторанам і транспорту погрожують відповідальністю. Корреспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.

 
В Україні зареєстровано 841 випадок коронавірусу за добу
 
В Україні за добу кількість нових виявлених випадків коронавірусу склала 841. Загальна кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом зросла до 35 825. За минулу добу від коронавірусної інфекції померли 9 осіб, загальне число летальних випадків зросло до 994.
Одужали 373 пацієнти за минулу добу, всього з початку епідемії - 16 406.
 
Лікарні Закарпаття переповнені інфікованими COVID-19
 
У лікарнях першої хвилі на Закарпатті реанімаційні відділення переповнені пацієнтами через погіршення епідеміологічної ситуації. На сьогоднішній день в лікарнях майже не приймають пацієнтів, бо процес одужання йде важко - близько трьох тижнів триває лікування в стаціонарі. За останніми даними, в лікарнях першої хвилі перебуває 179 хворих. У п'ятницю, 19 червня, було виписано лише 11 осіб.
 
Громадське харчування та транспорт чекають перевірки
 
Наступного тижня в Україні почнуться посилені перевірки закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання заходів із запобігання поширенню коронавірусу COVID-19. Відповідне розпорядження дав президент Володимир Зеленський.
 
Відкрито справу про можливе стеження за Порошенком
 
Офіс генпрокурора відкрив кримінальне провадження за заявою народних депутатів про стеження за екс-президентом Петром Порошенком. Розслідування доручено Держбюро розслідувань.
 
Негода знеструмила понад 100 населених пунктів в Україні
 
В результаті ускладнення погодних умов станом на ранок суботи знеструмлені 179 населених пунктів у чотирьох областях України: Чернігівській, Київській, Сумській і Житомирській. Також на території Чернігівської, Полтавської та Харківської областей через сильний вітер сталося падіння 22 дерев. Частково пошкоджено дахи 24 житлових будинків і навіс стадіону Старт у місті Миргород.
 
У Кривому Розі горів ринок
 
Пізно ввечері в суботу в Кривому Розі загорівся Центральний ринок на вулиці Серафимовича. Ніхто не постраждав, але пожежа знищила 22 торговельних павільйони з продовольчими та господарськими товарами на площі 240 кв. м. При цьому загальна площа ринку майже 8 тис. кв.м.
 
НБУ поповнив валютні резерви на $ 110 млн
 
Національний банк України протягом робочого тижня 15-19 червня купив на міжбанківському валютному ринку валюти на $ 110 млн, що майже втричі перевищує обсяги минулого тижня ($ 40 млн). Таким чином, з початку 2020 року чиста купівля валюти Нацбанком склала $ 497,5 млрд.
 
Запаси газу в Україні зростають
 
Обсяг газу в підземних сховищах України станом на 18 червня зріс до 19,078 млрд куб. м. Більшу частину цього обсягу отримали зі Словаччини - 36,966 млн кубів. З Польщі отримано 5,014 млн кубів. З Угорщини газ не надходив. При цьому власний видобуток газу за добу склала 55,104 млн куб. м газу.
 
Чорногорія дозволила в'їзд українцям
 
Влада Чорногорії відкрила кордони для іноземних громадян, включаючи українців, але з наявністю негативного результату тесту на коронавірус COVID-19, зробленого в акредитованих лабораторіях. Тесту повинно бути не більше двох діб.
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
 
Сюжети
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
СюжетПідсумки 01.06: Удари по ГЕС і відключення світла
СюжетБоруссія - Реал Мадрид 0-2. Онлайн-трансляція фіналу Ліги чемпіонів
СюжетПідсумки 31.05: Дозвіл США і безпекові угоди
СюжетПідсумки 30.05: Знищення катерів і допомога ФРН
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: газтранспортдолларНБУрынокЧерногорияПорошенкоКривой РогнепогодаобщепитСлежка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі