RU
 

Десятки американців опинилися в кільці лісових пожеж

Корреспондент.net,  6 вересня 2020, 12:35
0
379
Десятки американців опинилися в кільці лісових пожеж
Фото: twitter.com/CALFIRERRU
У Каліфорнії десятки людей опинилися в пастці через лісові пожежі

Ліс спалахнув навколо водосховища в Каліфорнії, оточивши десятки людей. Рятувальники вже евакуювали 63 людини.

У штаті Каліфорнія, США, рятують людей, що опинилися в пастці через лісову пожежу навколо водосховища неподалік від міста Фресно. Про це повідомляє BBC в неділю, 6 вересня.

Кількість осіб, які потрапили в пастку, поки не оголошується, але рятувальники продовжують евакуювати людей, кількість яких вже склала 63 людини. Зараз відомо, що двоє людей отримали серйозні поранення, ще 10 отримали травми середньої тяжкості.

Зазначається, що пожежа в цьому районі почалася в п'ятницю і до неділі поширилася на територію понад 2 тисяч гектарів. У зв'язку з цим губернатор Гевін Ньюсом оголосив надзвичайний стан. При цьому в найближчі дні температура в штаті може досягати до +49 градусів.

У свою чергу метеорологічна служба США заявила, що в деяких частинах Південної Каліфорнії можуть бути "рідкісні, небезпечні і, можливо, смертельні" температури.

Нагадаємо, що раніше в Греції сталася пожежа в лісі. Займання сталося в ніч на п'ятницю. Його гасили три спецлітаки, чотири вертольоти, 23 пожежні машини і 88 пожежників.

Також повідомлялося, що в Луїзіані ураган спричинив пожежу на хімзаводі. На хімічному заводі через ураган Лаура на південному заході Луїзіани стався витік хлору і виникла пожежа.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАКалифорния
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі