20:50 02.12.2019

Трамп і Помпео розкритикували демократів за проведення слухань щодо імпічменту паралельно із самітом НАТО

2 хв читати
Трамп і Помпео розкритикували демократів за проведення слухань щодо імпічменту паралельно із самітом НАТО

Держсекретар США Майк Помпео і президент США Дональд Трамп заявили в понеділок, що демократи обрали невідповідний час для проведення слухань у рамках процедури імпічменту президента, оскільки Трамп цієї миті буде в Лондоні на важливому саміті НАТО.

"Я жалкую, що вони вирішили провести ці слухання саме тоді, коли президент і вся його команда з національної безпеки будуть в Європі, в Лондоні", - заявив Помпео, додавши, що таке рішення демократів є "дуже недоречним".

Трамп, за повідомленням американських ЗМІ, заявив, що демократи спеціально проводять слухання, саме коли він знаходиться на саміті НАТО.

"Вирушаю до Європи, щоб представити нашу країну і боротися за американських громадян, у той же час нероби-демократи навмисно призначають слухання зі сфабрикованого імпічменту саме тоді, що і НАТО", - написав Трамп в Twitter.

Виступаючи перед журналістами біля Білого дому, Трамп додав, що участь в саміті НАТО - "одна з найважливіших поїздок для президента". Він зазначив, що продовжить переконувати європейських союзників з НАТО нарощувати витрати на оборону.

Юридичний комітет Палати представників США проведе в середу слухання під назвою "розслідування щодо імпічменту стосовно президента Дональда Трампа: конституційні підстави для імпічменту президента".

Трамп уже вилетів з США і прямує до Лондона, де відбудеться саміт НАТО, який триватиме з 3 по 4 грудня. Саме середа стане основним днем на зустрічі лідерів країни Північноатлантичного альянсу.

У США цієї осені демократи ініціювали процедуру імпічменту Трампа. Причиною для розглядів стало повідомлення американського інформатора про те, що Трамп намагався переконати президента України Володимира Зеленського почати розслідування щодо сина одного зі своїх ймовірних конкурентів на виборах президента США Джо Байдена - Гантера.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін заборонив усі види реклами грального бізнесу

Північна Корея заявляє про вибух у польоті останнього запущеного їй супутника

Росіяни 23 рази обстріляли вісім громад у Сумській області

Зеленський відвідає у вівторок Бельгію для підписання двосторонньої угоди про безпеку

Українська авіація і ракетні війська завдали удару по 24 місцях скупчення противника - Генштаб ЗСУ

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Краматорському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ: на Покровському, Куп'янському, Харківському та Времівському напрямках відбулося 42 бойові зіткнення

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 43 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Міноборони виступило з роз'ясненням щодо прийому інструкторів із країн-партнерів

Кулеба провів розмову з главою МЗС Філіппін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА