RU
 

Доба в ООС: три обстріли, без втрат у ЗСУ

Корреспондент.net,  20 серпня 2020, 08:06
0
114
Доба в ООС: три обстріли, без втрат у ЗСУ
Фото: Минобороны Украины
Сепаратисти тричі за добу порушили "тишу" на Донбасі

Обстріли з боку сепаратистів зафіксували біля Луганського і Попасної. Українські військові не відкривали вогонь у відповідь.

За добу 19 серпня на Донбасі сепаратисти тричі порушили домовленості, досягнуті ТКГ раніше. Втрат серед складу ООС немає. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС у четвер, 20 серпня.

Один раз поблизу Луганського і двічі біля Попасної зафіксовано вогневу активність сепаратистів зі стрілецької зброї. У всіх випадках поодинокі постріли були провокаційними і не несли загрози життю воїнам ЗСУ, тому українські військові зброю у відповідь не застосовували.

При цьому з початку поточної доби на всіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушення режиму припинення вогню не зафіксовано.

Напередодні ТКГ погодила нові ділянки розведення сил. У форматі відеоконференції відбулося засідання тристоронньої контактної групи за участю України, Росії і ОБСЄ.

Також у рамках ТКГ обговорили списки для обміну полоненими. В рамках засідання мінської ТКГ, яке тривало у форматі відеоконференції, сторони досягли згоди щодо списків утримуваних осіб, які готуються до обміну.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Операція об'єднаних сил на Донбасі
СюжетКадрова політика Зеленського: кому президент доручає "нести мир на Донбас"?
Військовий прокурор застеріг від порушень закону в Золотому
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрелсепаратистыВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі