RU
 

Шевченко: Ми були готові грати, але рішення приймала влада

iSport.ua,  18 листопада 2020, 22:16
0
289
Шевченко: Ми були готові грати, але рішення приймала влада
Андрій Шевченко прокоментував ситуацію з матчем проти Швейцарії

Наставник збірної України Андрій Шевченко прокоментував рішення скасувати матч проти Швейцарії.

 
Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився емоціями щодо скасування матчу Ліги націй проти Швейцарії через спалах коронавірусу в команді.
 
"Дуже неприємно. Ми були готові грати, у нас була достатня кількість гравців з негативними тестами для того, щоб грати цей матч. Але рішення ухвалювала влада Люцерна - міста, у якому ми повинні були грати. Подальші дії - чекати рішення. Я думаю, дисциплінарний комітет УЄФА буде розбиратися в цьому. В принципі, ніякої нашої вини тут немає.
 
Ми всі розуміли ситуацію, у якій ми перебуваємо, я маю на увазі з коронавірусом. Особисто для мене - це найостанніше, що я міг собі уявити, що можуть скасувати матч. Мені б хотілося, щоб зовсім по-іншому було, якщо є якась повага. Як зустрічають команду гостей - це було неправильно". - сказав Шевченко в інтерв'ю YouTube-каналу УАФ.
 
Я хочу подякувати хлопцям за ту стійкість, яку вони виявили, за те бажання, яке вони показали, за те вміння. Команда грала в хороший футбол. Шість очок, які ми завоювали, граючи з накращими командами світу. У нас були чудові матчі, тому я залишився дуже задоволений цим турніром, який пройшов, я задоволений хлопцями.
 
Дуже багато новачків, які зіграли на дуже хорошому рівні. Я всім бажаю якнайшвидшого одужання. Сподіваюся, що ці хвороби пройдуть для них легко, і вони швидше повернуться в свої рідні клуби і гратимуть, і тішитимуть і себе, і вболівальників, і свої клуби. Це, напевно, найголовніше", - додав фахівець.
 
Раніше повідомлялося, що в збірній Швейцарії очікують, що УЄФА присудить Україні технічну поразку.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі