07:44 13.11.2020

Російські найманці чотири рази порушили режим тиші на Донбасі

1 хв читати
Російські найманці чотири рази порушили режим тиші на Донбасі

За минулу добу російські найманці на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях, з початку поточної зафіксований один обстріл поблизу Кам'янки, без втрат, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

За минулу добу, 12 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації і її найманців...Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів не було", - сказано в ранковому зведенні на сторінці штабу в Фейсбук у п'ятницю.

Зокрема, недалеко населених пунктів Новолуганське і Авдіївка противник вів вогонь з гранатометів різних систем. У Водяного двічі протягом доби зафіксовано відкриття вогню по українських позиціях, із застосуванням стрілецької зброї і станкового протитанкового гранатомета.

Українські військові наголосили, що вогневі провокації супротивника не становили загрози, тому зброю у відповідь не застосовували.

"З початку поточної доби, 13 листопада, проголошений режим припинення вогню російсько-окупаційні війська порушили 1 раз у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" недалеко від населеного пункту Кам'янка. На цій ділянці ворог застосував міномет калібру 82 міліметра. Бойових втрат і поранень серед особового складу об'єднаних сил немає", - повідомили в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформація про загиблого в Руській Лозовій не підтвердилася

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено промислове підприємство й інфраструктурний об'єкт

У результаті операції ГУР у Криму уражено чотири ворожі катери "Тунець", із них два знищено - ГУР МО

Унаслідок ворожого обстрілу Руської Лозової загинув мирний житель - ОВА

Суд заарештував одеського ексвійськкома Борисова з альтернативою застави в 140 млн грн - ДБР

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 69, найактивнішим залишається покровський напрямок - Генштаб ЗСУ

Столтенберг: роль НАТО в координації допомоги й багаторічна фінпідтримка направлять сигнал Москві, що союзники не залишать Україну

Литва приєдналася до коаліції з ППО

"Ліси України" готові без посередників повністю забезпечити деревиною будівництво фортифікацій - гендиректор

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться в п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі, з Софійської площі буде організовано виїзд автобусами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА