22:04 18.12.2020

Зеленський про ситуацію з COVID-19: Кількість одужалих зростає, а кількість нових хворих - зменшується

1 хв читати
Зеленський про ситуацію з COVID-19: Кількість одужалих зростає, а кількість нових хворих - зменшується

Президент України Володимир Зеленський зазначив позитивну динаміку із захворюваності коронавірусною інфекцією - поступове збільшення кількості людей, які одужали, і зменшення нових випадків інфікування щодня.

"Є багато суперечок, мовляв, це відбувається, тому що зменшили кількість тестувань. Але ось вам простий приклад: сьогодні тестувань -: 68 000, хворих - 12 630. 28 листопада тестувань - 67 000, тобто на тисячу менше, а хворих у цей день - 16 294 особи. тобто майже на чотири тисячі більше", - зазначив Зеленський в своєму влогу, опублікованому в своєму офіційному телеграм-каналі в п'ятницю ввечері.

За словами президента України, триває робота щодо забезпечення українців вакциною від COVID-19.

"Ми також продовжуємо працювати для отримання Україною вакцини від COVID-19. Дуже чекаємо її в кінці першого кварталу 21-го року", - розповів глава української держави.

Він зазначив, що МОЗ вже розробив національний план вакцинації, згідно з яким першими щеплення отримають медики і військові, а також соціальні працівники, педагоги, люди старше 60 років. Крім того, до плану вакцинації будуть включені громадяни України з тимчасово окупованих територій.

"Ми не забуваємо про них, це наші люди, це все наші українці, і ми робимо все, щоб вони це відчували", - наголосив Зеленський.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА