RU
 

Менеджер Ломаченка жорстко розкритикував одну із суддів

iSport.ua,  21 жовтня 2020, 14:51
0
2654
Менеджер Ломаченка жорстко розкритикував одну із суддів

Клімас запевнив, що суддя, яка віддала Ломаченку один раунд, більше не буде працювати на боях його боксерів.

 
Український боксер Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу в бою за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Судді одноголосно віддали перемогу американцю, а одна рефері, Джуді Ледерман, взагалі віддала Василю тільки один раунд з 12, нарахувавши 119:109 за очками.
 
Дії судді жорстко розкритикував менеджер українського екс-чемпіона Егіс Клімас, який запевнив, що вона більше не буде судити поєдинки його клієнтів.
 
"Чи потрібно її довічно відсторонити від боксу? Це моє запитання. Даю 100 відсотків, що більше вона не буде судити поєдинки моїх боксерів до тих пір, поки я буду в боксі", - наводить слова Клімаса ESPN.
 
Також він зазначив, що спочатку був проти призначення Ледерман. Справа в тому, що команда Ломаченкк просила, щоб на бій не призначали суддів з Каліфорнії, де тренувався Ломаченко, і Нью-Йорка, звідки родом Лопес. А Ледерман якраз представляє Нью-Йорк.
 
На критику Клімаса вже відповів виконавчий директор Атлетичної комісії штату Невада Боб Беннет, який заявив, що Джуді - затребуваний суддя і у комісії не було підстав не ставити її на бій Ломаченко - Лопес.
 
"Вибір суддів заснований на продуктивності. Той факт, що Джуді Ледерман родом з того ж штату, що і Теофімо, не є прийнятною причиною для її дискваліфікації. У нас не було корисливих інтересів у тому, хто переможе. Я б порадив подивитися на всі її суддівства. Ледерман - затребуваний суддя, і їй доручають працювати на найскладніших боях у професійному боксі. Люди думають, що її оцінка Лопесу занадто висока, але беззаперечність у тому, що у всіх трьох суддів переміг один боксер", - заявив Беннет.
 
Раніше промоутер Боб Арум розкритикував рішення судді Джуді Ледерман.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі