Кіт з Італії отримав у спадок півтора мільйона євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіт з Італії отримав у спадок півтора мільйона євро

Світ
724
В Італії кіт успадкував від господині статок в півтора мільйона євро. Про це повідомило місцеве видання Il Giornale di Vicenza.
Анна Чечилія з Верони, господиня чорно-білого кота на ім’я Пілу, все життя пропрацювала в Раді міністрів Італії. Жінка померла у віці 88 років. Чоловіка і дітей у неї не було, і незадовго до смерті вона заповіла все своє майно домашньому улюбленцю, якого кілька років тому підібрала на вулиці.
«В ясному розумі і повному здоров’ї заявляю, що хочу залишити свій статок коту на ім’я Пілу», – йдеться у заповіті господині тварини.
Італійський закон не наділяє правом спадкування тварин, тому кіт Пілу формально не є спадкоємцем, есго статками розпоряджаються представники Фонду вкладників. Згідно з волею заповідачки, на ці гроші котові повинні надавати послуги ветеринара, забезпечувати комфортне житло і задовольняти всі його потреби. Зараз тварина живе в притулку для тварин в Мілані, проте їй підшукують нового власника. У нього не буде права розпоряджатися статками кота, і він буде зобов’язаний звітувати за витрачені на нього кошти.
Зазначимо, що для Італії це досить поширена практика. Господарі часто залишають своїм улюбленим вихованцям гроші, будинки і квартири.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас