07:59 27.05.2018

Бойовики 28 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, загинув один військовий, ще четверо поранені

1 хв читати
Бойовики 28 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі, загинув один військовий, ще четверо поранені

За минулу добу бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі, з них два - із застосуванням важкого озброєння, загинув український військовослужбовець, ще четверо поранені, повідомляє прес-центр Операції.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і надавали адекватної відповіді по всій лінії зіткнення", - йдеться у зведенні станом на 7:00 неділі, оприлюдненому на сторінці ООС в Facebook.

Найбільш активні бойові дії тривали біля населених пунктів Луганське, Південне, Красногорівка, Кам'янка, Широкине.

"Окупанти вдалися до провокаційних дій поблизу населених пунктів Кримське і Новотошківське, що на Луганщині. Ворожий обстріл наших позицій з мінометів довкола населеного пункту Кримське піддавав небезпеці мирне населення", - підкреслили в прес-центрі.

"Унаслідок адекватної відповіді Об'єднаних сил, за даними розвідки, знищено командно-спостережний пункт батальйону 4-ї окремої мотострілкової бригади противника. Ворог зазнав втрат - 4 загиблих і 5 поранених", - відзначили в ООС.

Як зазначається, на днях два військовослужбовця однієї з механізованих бригад ЗС України, яка виконує завдання на Луганському напрямку, самовільно залишили військову частину. Військова служба правопорядку і правоохоронні органи вживають заходів щодо розшуку вказаних військовослужбовців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА