Здійснено перший у світі 5G-дзвінок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Здійснено перший у світі 5G-дзвінок

Технології&Авто
3010
Найбільший в Південній Кореї оператор зв’язку SK Telecom повідомив, що він спільно з фахівцями Samsung здійснив перший у світі дзвінок з використанням обладнання покоління 5G.
Обладнання надано Samsung, хоча при переході до розгортання комерційних мереж буде використовуватися обладнання Ericsson і Nokia.
За словами керівництва SK Telecom, за темпами освоєння обладнання покоління 5G компанія на місяці випередила всіх конкурентів у світі. Сервіс даного покоління почне надаватися SK Telecom вже до грудня поточного року.
Перший дзвінок з використанням стандарту 5G, чому передували тестові перевірки всіх складових частин передавального і приймаючого обладнання, довів здатність компанії підняти послуги стільникового зв’язку на новий рівень.
Здійснений з підтримкою стандарту 5G дзвінок був проведений в лабораторних умовах, хоча і на комерційному обладнанні. У найближчі дні SK Telecom спільно з Samsung почне перевірку обладнання в польових умовах і перевірку на стійкість роботи в умовах надзвичайних ситуацій. У компанії хочуть бути впевненими в найвищій якості послуг 5G після початку їх надання.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас