07:32 10.02.2020

Один військовослужбовець отримав поранення внаслідок 9 обстрілів бойовиків на Донбасі

2 хв читати
Один військовослужбовець отримав поранення внаслідок 9 обстрілів бойовиків на Донбасі

Минулої доби бойовики 9 разів відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі, поранення отримав український військовослужбовець, повідомили в прес-службі штабу операції об'єднаних сил.

"9 лютого озброєні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню ... в результаті ворожих обстрілів один український захисник отримав поранення", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

Бойовики вели вогонь по українських позиціях із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152-мм і 122-мм, мінометів калібру 120-мм і 82-мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили три обстріли: два рази поблизу Лебединського - з 82-мм міномета вони випустили 10 мін, а також вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; неподалік Старогнатівки - з підствольного гранатомета і стрілецької зброї.

Шість ворожих обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: двічі поруч з Новолуганським - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Новозванівки - зі станкового протитанкового гранатомета - 3 постріли; три рази в районі Оріхового - зі ствольної артилерії калібру 152-мм бойовики випустили 10 снарядів калібру 122-мм - 21 снаряд, з 120-мм мінометів - 5 мін і мінометів калібру 82-мм - 15 мін, а також вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає", - резюмували в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Чернігівщині під ворожим мінометним обстрілом загинув мирний житель - ОВА

Стратегію відновлення держвлади та реінтеграції населення деокупованих територій буде ухвалено до кінця червня - Верещук

Ковель зустрів четвертий евакуаційний поїзд із Донеччини

Стефанішина на засіданні Ради Україна-НАТО закликала союзників посилити ППО

Карандєєв має намір виступати за залучення міжнародної допомоги для відновлення постраждалої внаслідок обстрілу друкарні в Харкові

Унаслідок ворожих авіаударів по Малій Данилівці постраждав мирний житель

Росіяни за добу вбили трьох жителів Донбасу, ще 14 поранено

Російські війська за ніч і вранці обстріляли Сумську область

Помер ще один постраждалий унаслідок ворожого удару по ТЦ "Епіцентр" у Харкові

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, загинула одна людина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА