08:56 25.04.2019

Правоохоронці посилять патрулювання на великодні і травневі свята

2 хв читати
Правоохоронці посилять патрулювання на великодні і травневі свята

Для забезпечення громадської безпеки на великодні і травневі свята буде задіяно достатню кількість правоохоронців, зокрема, поліцейських і військовослужбовців Нацгвардії, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Під час святкування Великодня, травневих свят дуже важлива превенція, важлива робота поліції, Нацгвардії, вибухотехніків і організація служби на кордоні. Серйозної уваги вимагає 2 травня в Одесі, а також 8 і 9 травня, це заходи з великою кількістю громадян, під час яких ми повинні виконати свою роботу не гірше, ніж під час виборів", - сказав перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

За словами заступника голови Нацполіції Олександра Фацевича, найближчим часом очікується низка масштабних заходів, які потребують належної уваги і злагодженої роботи правоохоронців.

"У період нинішньої кампанії в органи і підрозділів поліції надійшло понад 11 тис. відповідних звернень. Нами не допущено зниження якості та ефективності виконання завдань з протидії злочинності. Однак, нагадую, що попереду у нас нові випробування - ми повинні гарантувати безпеку наших громадян під час великодніх і травневих свят", - сказав голова Нацполіції Сергій Князєв.

Крім того, за словами, О.Фацевича, патрульна поліція проводитиме посилені заходи з дотримання правил дорожнього руху на автодорогах і будуть організовані перевірки перевізників.

Зі свого боку, командувач Національної гвардії Юрій Аллеров зазначив, що на травневі та великодні свята "передбачено виділення особового складу в місцях концентрації зусиль для забезпечення громадської безпеки та охорони громадського порядку в необхідній кількості".

Разом з тим, Державна прикордонна служба України продовжить посилено охороняти кордон.

"Проросійськи байкери, в'їзд яким в Україну заборонений, напередодні 8-9 травня можуть спробувати потрапити на територію нашої держави. Зауважу, що наші прикордонники орієнтовані щодо них", - сказав перший заступник голови Держприкордонслужби Юрій Гресько.

Він також зазначив, що проблем із забезпечення пропускної спроможності пунктів пропуску в'їзду-виїзду немає.

Зі свого боку, голова ДСНС Микола Чечоткін заявив, що у всіх регіонах організовані заходи щодо посилення пожежної та техногенної безпеки.

"Проводяться перевірки пожежної безпеки культових споруд. У період з 27 до 2 травня та 9 і 10 особовий склад переведений на посилений режим несення служби - 7 тис. людей і 2 тис. одиниць техніки, зокрема, 9 повітряних суден будуть задіяні під час чергувань", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА