11:33 17.03.2020

Півтори тисячі українців повернулися до України з Єгипту - МЗС

1 хв читати
Півтори тисячі українців повернулися до України з Єгипту - МЗС

З Шарм-еш-Шейха (Єгипет) у вівторок повернулися 1,5 тисячі громадян України, повідомило Міністерство закордонних справ країни.

"1,5 тисячі громадян України повернулися з Шарм-еш-Шейха. До Борисполя прибуло вже 6 рейсів, які повернули 1146 українських громадян. Також 2 літаки прибули до Львова, один - до Харкова", - йдеться в повідомленні на сторінці "Коронавірус у світі - оперативно від МЗС" у Twitter у вівторок уранці.

Раніше до України повернулися також понад 100 українців із Грузії, повідомив заступник міністра закордонних справ України Єгор Божок.

"Продовжуємо повертати в Україну співвітчизників, яких Covid-19 застав за кордоном. Сьогодні вночі з Єгипту прибуло понад 200, а вранці з Грузії - понад 100 українців. Спасибі Міністерству інфраструктури та Державній прикордонній службі України за взаємодію, а авіаперевізникам - за співпрацю", - написав він на сторінці у Twitter у вівторок.

Як повідомлялося, 730 громадян України поміщені на 14-денний карантин у готелі в єгипетському місті Шарм-еш-Шейх у зв'язку з виявленням у ньому двох туристів, інфікованих коронавірусом Covid-19. Глава МЗС України заявив при цьому, що серед українців у готелі в Єгипті хворих на коронавірус немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА