Apple замінить проблемні клавіатури в MacBook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple замінить проблемні клавіатури в MacBook

Технології&Авто
2721
Після довгих місяців незадоволення і сварок з боку користувачів, які зіткнулися з проблемами при експлуатації встановлених в MacBook і MacBook Pro клавіатур типу “метелик”, Apple офіційно визнала даний недолік.
Компанія запропонувала розширену програму обслуговування ноутбуків, в яких виникла подібна проблема. Розширена гарантія поширюється на заміну однієї або декількох клавіш, або, при необхідності, всієї клавіатури. Під програму заміни підпадають всі ноутбуки, з дня придбання яких не пройшло більше чотирьох років.
Apple визначила і симптоми, які можуть служити приводом для заміни клавіатури: отримають сенсорну клавіатуру – клавіші довільно натискаються – при введенні тексту деякі символи повторюються кілька разів, незважаючи на акуратне натискання – при натисканні клавіш вони не реагують – при роботі з клавіатурою складається відчуття, що деякі клавіші залипають.
Якщо ви зіткнулися з однією з перерахованих вище проблем на вашому MacBook або MacBook Pro – сміливо звертайтеся в сервіс. Самостійний ремонт клавіатури небезпечний, та й навіщо займатися тим, що Apple нарешті взяла на себе.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас