17:18 05.04.2018

Україна видала першу е-візу

1 хв читати
Україна видала першу е-візу

Перша електронна віза (е-віза) для в'їзду з діловою або туристичною метою в Україні була видана в четвер, 5 квітня, заявляє міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

"Система видачі електронних віз працює – щойно видали першу українську е-візу громадянину Таїланду. З тестового режиму переходимо в повний робочий", - написав П.Клімкін в своєму мікроблозі в соцмережі Twitter в четвер.

Як повідомлялося, напередодні МЗС України повідомив про запуск з 4 квітня сервісу он-лайн оформлення громадянам 46 держав е-віз для в'їзду в країну з діловою або туристичною метою. Для оформлення е-візи необхідно заповнити анкету он-лайн, завантажити скановані копії необхідних документів, заплатити на сайті банківською карткою і роздрукувати отриману за електронною адресою електронну візу. Час оформлення е-візи - до 9 робочих днів, вартість - $65, термін дії - разова до 30 днів.

Е-візи вводяться для громадян таких країн: Австралія, Антигуа і Барбуда, Багамські Острови, Барбадос, Бахрейн, Болівія, Бутан, Вануату, Гаїті, Гватемала, Гондурас, Гренада, Домініка, Домінікана, Індонезія, Камбоджа, Катар, Коста-Ріка, Кувейт, Лаос, Маврикій, Малайзія, Мальдіви, Мексика, Мікронезія, М'янма, Непал, Нікарагуа, Нова Зеландія, Оман, Палау, Перу, Сальвадор, Самоа, Саудівська Аравія, Сейшельські Острови, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Люсія, Сінгапур , Суринам, Таїланд, Східний Тимор, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Фіджі, Ямайка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА