ua en ru

Наєв: відповідь на провокації бойовиків на Донбасі буде жорсткою та невідворотною

Наєв: відповідь на провокації бойовиків на Донбасі буде жорсткою та невідворотною Фото: Сергій Наєв (facebook.com UkrainianLandForces)

Наєв заявив, що сили ООС не будуть миритися з системними обстрілами українських позицій

Відповідь на провокації бойовиків на Донбасі буде жорсткою та невідворотною. Про це заявив командувач об'єднаних сил Сергій Наєв у ході брифінгу у Краматорську, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Наєв заявив, що сили операції об'єднаних сил не будуть миритися з системними обстрілами українських позицій, які проводять бойовики, порушуючи домовленості та оголошені перемир’я.

"Відповідь на такі провокації буде жорсткою та невідворотною. Ми виходимо з того, що виконання мінських домовленостей не позбавляє нас, об’єднані сили, права на самозахист, тобто, на захист від вогню та реагування на дії терористів, всіма доступними способами", - зазначив він.

Крім того, Наєв додав, що для нього, як для командувача об’єднаних сил, утримання лінії розмежування не буде головною місією. За його словами, найголовніше - це припинення обстрілів українських позицій та загибель військовослужбовців.

Ми не будемо миритися з системними обстрілами українських позицій – Командувач Об’єднаних сил #Краматорськ #Наєв...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 2 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше Наєв заявляв, що загострення бойових дій у зв'язку з початком операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі не прогнозується.