Оприлюднено плани будівництва хмарочоса за 3 млрд доларів (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оприлюднено плани будівництва хмарочоса за 3 млрд доларів (фото)

Нерухомість
2109
Оприлюднено плани будівництва об’єкта, який в 2017 році перейшов до іншого власника за рекордну для того часу суму в 23,28 мільярда Гонконгських доларів (3 мільярди доларів).
Про це пише СNN.
36-поверховий дизайн був представлений у вересні Zaha Hadid Architects, фірмою, заснованою відомим британсько-іракським архітектором.
Ділянка площею 31 000 квадратних футів була придбана гонконгським забудовником Henderson Land. На момент продажу ділянка, на якій в той час знаходився багатоповерховий гараж, стала найдорожчою земельною ділянкою в світі, за даними глобальної фірми з нерухомості Jones Lang LaSalle (JLL).
Будівельні роботи на майданчику в Гонконзі вже ведуться, і вежа у вигляді квітів повинна відкритися восени 2023 року. Після завершення будівництва девелопер Henderson Land, що володіє одним з найпривабливіших в місті об’єктів нерухомості, може розраховувати на значну орендну плату за офісні приміщення.
Оприлюднено плани будівництва хмарочоса за 3 млрд доларів (фото)
Об’єкт у Центральному районі залишається більш дорогим з точки зору ціни на одиницю, яка становить понад 50 000 Гонконгських доларів (6450 доларів США) за квадратний фут.
Оприлюднено плани будівництва хмарочоса за 3 млрд доларів (фото)

Довідка Finance.ua:

  • У центральному районі Гонконгу офісні приміщення «класу А» здаються в оренду в середньому за ціною 1666 доларів за квадратний метр (або 155 доларів за квадратний фут) на рік, що більш ніж удвічі перевищує ціну в центральних районах таких міст, як Шанхай і Сінгапур.
  • Але пандемія коронавірусу вплинула на попит і зайнятість в Гонконзі в останні місяці.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас