07:54 10.08.2020

Російські найманці двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці двічі обстріляли позиції українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

За минулу добу російські найманці здійснили 2 обстріли позицій українських військових на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"2 ворожі провокації зі стрілецької зброї зафіксовані у Новозванівки і Мар'їнки. Неприцільно постріли не несли загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали ... Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

У штабі ООС зазначили, що поблизу тимчасово окупованого населеного пункту Трудівське противник здійснював інженерне обладнання позицій в сторону підрозділів ООС.

Крос того, на Приазов'ї, зафіксований проліт БПЛА російського виробництва типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

"Наші засоби радіоелектронної боротьби негайно подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", - розповіли в штабі ООС.

"З початку поточної доби, 10 серпня, на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано. П'ятнадцяту добу поспіль, відколи проголошений режим припинення вогню серед українських захисників бойових втрат і поранень немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали два удари по Харкову, пошкоджено нежитлові приміщення та житлові будинки

Єрмак під час саміту UNITED24: Україні не потрібен будь-який мир, нам потрібен справедливий мир

НБУ планує обмежити Р2Р перекази на час війни 30-ма операціями до 100 тис. грн на місяць

Потрібно більше зусиль і рішучості світових лідерів, щоб російський терор нарешті програв - Зеленський

Рада має намір заборонити під час війни розголошення окремих відомостей із судових рішень

Кількість жертв російського ракетного удару по Одесі 29 квітня збільшилася до восьми - у лікарні померла чотирирічна дівчинка

Визначених Укренерго лімітів вистачить Києву 24 травня в середньому на 76% потреб, діятимуть графіки відключень

Рада має намір дозволити банкам розкривати банківську таємницю на запити Мін'юсту і нотаріусів

Активні бойові зіткнення в районах Кліщіївки й Андріївки тривають - ОСУВ "Хортиця"

Прем'єр Греції підтвердив свою участь у Саміті миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА