Документ z0776-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 29.07.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 25.08.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА АВІАЦІЙНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ

29.07.2020  № 257/1055


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
13 серпня 2020 р.
за № 776/35059

Про визначення аеродрому державної авіації «Івано-Франківськ» аеродромом спільного використання державною та цивільною авіацією України

Відповідно до частини другої статті 63 Повітряного кодексу України НАКАЗУЄМО:

1. Визначити аеродром державної авіації «Івано-Франківськ», який належить Міністерству оборони України, аеродромом спільного використання державною та цивільною авіацією України.

2. Здійснювати використання аеродрому державної авіації «Івано-Франківськ» як аеродрому спільного використання державною та цивільною авіацією України повітряними суднами цивільної авіації після його сертифікації відповідно до Правил сертифікації цивільних аеродромів України, затверджених наказом Державної служби України з нагляду за забезпеченням безпеки авіації від 25 жовтня 2005 року № 796, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 10 листопада 2005 року за № 1357/11637.

3. Старшим авіаційним начальником аеродрому спільного використання «Івано-Франківськ» призначити командира військової частини А1349.

4. Виконання та забезпечення польотів повітряних суден цивільної авіації, а також обслуговування повітряного руху на аеродромі спільного використання «Івано-Франківськ» здійснювати встановленим порядком на підставі відповідного сертифіката, виданого уповноваженим органом з питань цивільної авіації, відповідно до Повітряного кодексу України та інших нормативно-правових актів, які регламентують діяльність державної та цивільної авіації України.

5. Головнокомандувачу Збройних Сил України забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр оборони України

А. Таран

Голова Державної авіаційної
служби України


О. Більчук

ПОГОДЖЕНО:

Міністр інфраструктури України



В. Криклій



вгору