17:13 02.07.2018

Рятувальники ліквідували пожежу на судні, що ремонтується на суднобудівному заводі в Херсоні

2 хв читати

Рятувальники ліквідували в Херсоні пожежу на надбудові судна, що перебуває на ремонті на суднобудівному заводі.

"Пожежу рятувальники локалізували о 13:00, а о 15:20 - ліквідували", - повідомляє Головне управління Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області.

Загиблих і постраждалих унаслідок пожежі немає. На місці працювали 20 членів особового складу та 5 одиниць пожежної спецтехніки. Попередня причина займання - порушення правил пожежної безпеки під час проведення вогневих робіт.

Як повідомлялося, близько полудня понеділка до ДСНС надійшло повідомлення про загорання надбудови судна 1982 року випуску, яке перебуває на ремонті на суднобудівному заводі в Херсоні.

Після прибуття на причал Дніпра в Херсоні рятувальники з’ясували, що пожежа охопила палубу на площі 100 кв. м. Вогонь розповсюджувався горючим оздобленням коридору та каютами судна на штурманську рубку.

Як уточнила прес-служба суднобудівної Smart Maritime Group (SMG) "Смарт-Холдингу", до складу якої входить Херсонська судноверф, займання сталося на судні, що прибуло на підприємство на ремонт під прапором іноземної держави.

"Сьогодні, 2 липня, об 11.45 сталося загоряння на судні Sormovskiy-45 (прапор Джурджулешти), розташованому в акваторії Херсонської верфі "Смарт Мерітайм Груп". Пожежний розрахунок, який прибув на місце інциденту, бореться з розповсюдженням полум'я. Причиною пожежі стало виконання командою судна зварювальних робіт", - повідомляє прес-служба.

Міжнародний вільний порт Джурджулешти - порт, розташований за 133,8 км від Чорного моря, на лівому березі річок Прут і Дунай. Порт розташований поблизу молдовського кордону з Румунією та Україною. Єдиний порт Молдови з виходом до Чорного моря.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформація про загиблого в Руській Лозовій не підтвердилася

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено промислове підприємство й інфраструктурний об'єкт

У результаті операції ГУР у Криму уражено чотири ворожі катери "Тунець", із них два знищено - ГУР МО

Унаслідок ворожого обстрілу Руської Лозової загинув мирний житель - ОВА

Суд заарештував одеського ексвійськкома Борисова з альтернативою застави в 140 млн грн - ДБР

Кількість бойових зіткнень на фронті зросла до 69, найактивнішим залишається покровський напрямок - Генштаб ЗСУ

Столтенберг: роль НАТО в координації допомоги й багаторічна фінпідтримка направлять сигнал Москві, що союзники не залишать Україну

Литва приєдналася до коаліції з ППО

"Ліси України" готові без посередників повністю забезпечити деревиною будівництво фортифікацій - гендиректор

Церемонія прощання з генеральним директором агентства "Інтерфакс-Україна" Олександром Мартиненком відбудеться в п'ятницю об 11.00 на Байковому кладовищі, з Софійської площі буде організовано виїзд автобусами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА