18:26 20.07.2018

ДТП у Житомирі: повідомили оновлені дані про загиблих та причини трагедії

2 хв читати

 У Головному управленні Нацполіції в Житомирській області повідомляють, що один із десяти загиблих у масштабній ДТП у п'ятницю вранці на автодорозі Київ-Чоп був громадянином Республіки Грузія.

 

"Станом на 17:00 відомо, що серед загиблих: громадянин Грузії, 1962 р. н.; житель Полонного Хмельницької області, 1974 р. н. (водій маршрутного автобуса); житель с. Гульськ Новоград-Волинського району, 2004 р. н.; жителька Києва (уродженка Рівненщини), 1958 р. н.", - говориться в повідомленні, оприлюдненому прес-службою обласного главку поліції в п'ятницю ввечері.

Також правоохоронці встановили особи двох постраждалих жінок: ними є жителька с. Гульськ, 1999 р. н., і жителька Новограда-Волинського, 1975 р. н.

Особи ще двох постраждалих чоловіків, а також одного з госпіталізованих у важкому стані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні дітей - "хлопчика, на вигляд 13 років", - зараз встановлюють.

На місці події надалі працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділення поліції, патрульні, рятувальники та медики. Усі обставини рокової події з'ясовують", - йдеться в інформації.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК.

Як повідомлялося, близько 10:40 20 липня на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району, маршрутний автобус (ймовірно, сполученням Київ-Рівне) врізався у великогабаритну вантажівку DAF із напівпричепом, внаслідок чого загинули 10 людей і ще 10 були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості до чотирьох медичних закладів Житомирщини.

Станом на 13:30 в поліції області встановили особи частини постраждалих у ДТП. Так, у важкому стані до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні госпіталізовано дівчинку, 2007 р. н., жительку с. Гульська Новоград-Волинського району, і хлопчика, особу якого поки що не встановлено. Крім того, до медзакладів Житомира доправлено жительку Ружинського району Житомирської області, 1993 р. н., жителя Новограда-Волинського, 1963 р. н., і жителя Коростеня. Також до медзакладів доправлено ще одну жінку, особу якої на той час встановлювали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський у Німеччині оглянув батарею Patriot, яку передадуть Україні

Німеччина та союзники передадуть Україні 100 ракет для систем ППО "Петріот"

Германия, Украина и более 50 организаций, государств и компаний создали "Альянс навыков для Украины" на EUR700 млн

Повідомлення в соцмережах про смерть ексмера Куп'янська, обвинуваченого в держзраді, не вплинуть на судовий розгляд його справи

Німеччина, Україна та понад 50 організацій, держав і компаній створили "Альянс навичок для України" на EUR700 млн

У центрі Києва стався витік води на проїжджу частину, кілька житлових будинків тимчасово без водопостачання

Шефчович анонсував початок роботи над стратегічними європейськими проєктами

СБУ повідомила про підозру ексначальнику російської катівні в Луганській області, який виводив "на розстріл" українських полонених

Російські окупанти весь день обстрілювали Дніпропетровську область, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури

Спікери парламентів Польщі, України та країн Балтії сподіваються, що саміт НАТО у Вашингтоні визначить незворотність шляху України до Альянсу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА