19:52 01.11.2018

Санкції РФ проти представників фармфірми "Дарниця" не вплинуть на госпдіяльність компанії

2 хв читати
Санкції РФ проти представників фармфірми "Дарниця" не вплинуть на госпдіяльність компанії

Санкції РФ проти представників ПрАТ "Фармфірма "Дарниця" (Київ) не вплинуть на господарську діяльність компанії та її фінансові показники, вважають у компанії.

"Дарниця" припинила постачання до РФ із 2017 року, тому санкції не вплинуть на господарську діяльність та фінансові показники. Стратегічною метою є забезпечення українців якісними і доступними ліками. Тому велика частина препаратів "Дарниці" реалізується на внутрішньому ринку", - йдеться в коментарі компанії агентству "Інтерфакс-Україна".

При цьому в компанії пов'язують включення своїх представників до санкційного списку з політичними, а не економічними причинами.

"До санкційного списку РФ потрапили три представники ПрАТ, окрім Володимира та Гліба Загоріїв, до нього внесено також Дмитра Шимківа, який із вересня 2018 очолює виконавчу раду керуючої компанії ПрАТ "Фармфірма "Дарниця". Ми пов'язуємо включення представників "Дарниці" до санкційного списку з політичними, а не економічними причинами", - йдеться в коментарі.

Як повідомлялося, санкції РФ стосовно України поширюються на 322 фізичні особи та 68 юросіб. Стосовно юридичних і фізичних осіб, що потрапили до списку, та підконтрольних їм організацій застосовується блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території РФ та заборона на виведення капіталу за межі Росії.

Низка українських фармацевтичних компаній, їхні власники та деякі депутати, що входять до парламентського комітету з охорони здоров'я, а також в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун внесені до санкційних списків РФ.

Повний список фізичних осіб і підприємств, що підпали під санкції РФ, розміщено на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Superhumans Center отримав EUR4,7 млн від МЗС Нідерландів для відкриття реабілітаційних центрів в Україні

До сфери управління МОЗ перейшли вже 16 обласних бюро судмедекспертизи

ТЧХУ надає послуги з ментальної та фізичної реабілітації

Компанія "Байєр" призначила нового керівника фармацевтичного підрозділу в Україні

Медгрупа ADONIS запустила програми реабілітації для демобілізованих співробітників компаній

Делегацію України на 77-му сесію Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я очолив міністр Ляшко

Кабмін дозволив використання канабісу в навчальних цілях, науково-технічній діяльності, виробництві ліків для застосування в медпрактиці

АПАУ прокоментувала повідомлення про нібито заборону роботи маркетплейсів

Петиція до Кабміну із закликом не забороняти сервіс Tabletki.ua набрала 25 тис. голосів

Вакцин від сказу в Україні достатньо, але можна очікувати зростання захворюваності - Кузін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА