16:00 22.05.2018

Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ від початку року прийняло понад 1,6 тис. звернень жителів Донбасу, опрацьовано 380

2 хв читати

Співробітники Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України з початку року прийняли понад 1,6 тис. звернень громадян, які постраждали під час конфлікту на Донбасі, й опрацювали 380 звернень, повідомив начальник цього управління Олексій Ноздрачов.

Як розповів О.Ноздрачов на брифінгу у вівторок у Києві, співробітники управління взяли участь у відновленні зруйнованих унаслідок бойових дій інфраструктури та житлових будинків.

Зокрема, в Донецькій області було надано допомогу у відновленні шляхопроводу Майське - Гладосове: до н. п. Майське завезено 845 тонн шлаку, разом із ремонтною бригадою "ДТЕК Донецькобленерго" в січні було повністю відновлено енергопостачання обох населених пунктів. В Авдіївці повністю перекрито дахи 42 приватних будинків. У Луганську область завезено будматеріали для відновлення пошкоджених ділянок на ЛЕП і проведено координацію відновлювальних робіт з електропостачання в напрямку Щастя – Станиця Луганська, координацію відновлення водопостачання в напрямку Попасна - Станиця Луганська, а також розпочато проект реконструкції мосту в Станиці Луганській.

О.Ноздрачов також поінформував, що від початку російської агресії у 2014 році було підготовлено близько 1 тис. фахівців із цивільно-військового співробітництва.

"На базі Національного університету оборони України ім. Черняховського було організовано курси цивільно-військового співробітництва із залученням іноземних фахівців, на яких підготовлено близько 1 тис. фахівців. Більшість із них уже проявили найкращі професійні якості в районах проведення АТО та операції об'єднаних сил, мають довіру та повагу серед місцевого населення в містах і селищах уздовж лінії зіткнення", - зазначив він.

Від початку 2018 року було проведено два курси для офіцерів цивільно-військового співробітництва за участю інструкторів ЗС США, під час яких підготовлено 35 військовослужбовців ЗСУ та 15 представників Нацгвардії України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА