S&P відстежуватиме ринок криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P відстежуватиме ринок криптовалют

Фінтех і Картки
335
Фінансова компанія S&P Dow Jones Indices – підрозділ S&P Global Inc. запустить індекси криптовалют у 2021 році.
Це зробить її останньою великою фінансовою компанією, яка відстежуватиме ринок криптовалют, повідомляє Reuters.
S&P DJI використовуватиме дані нью-йоркської компанії Lukka, що займається віртуальною валютою по більш ніж 550 найбільш продаваним монетам.
Клієнти S&P зможуть працювати з постачальником індексів для створення індивідуальних індексів і інших інструментів порівняльного аналізу криптовалют, йдеться в спільній заяві S & P і Lukka.
Компанії сподіваються, що більш надійні дані про ціни полегшать інвесторам доступ до нового класу активів і знизять деякі ризики волатильного та спекулятивного ринку.
«Оскільки цифрові активи, такі як криптовалюти, стають класом активів, що швидко розвивається, настав час для незалежних, надійних і зручних для користувача тестів», – зазначив керівник відділу інновацій і стратегії S&P DJI Пітер Роффман.
Цей крок одного з найвідоміших світових постачальників індексів може допомогти криптовалютам стати більш популярними інвестиціями.
Це відбувається в міру того, як біткоїн продовжує зростати до рекордних максимумів по відношенню до долара, чому сприяє зростання попиту з боку інвесторів, на думку яких віртуальна валюта є хеджуванням від інфляції та безпечним активом.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас