Італійська компанія поставила обладнання в Крим в обхід санкцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Італійська компанія поставила обладнання в Крим в обхід санкцій

Фондовий ринок
812
Італійська компанія Bertolaso поставила обладнання для нового заводу агрофірми “Золота Балка” в окупованому Росією Криму, незважаючи на санкції. Це підтвердив представник комерційного відділу Bertolaso Лука Карассі.
Він розповів, що два місяці тому компанія поставила “Золотій Балці” для заводу в Сімферополі машину для миття, наповнення і закупорки пляшок.
“Контракт підписаний з Росією, агрофірма “Золота Балка” – Росія, але ми знали, що наш товар призначений для встановлення на кримському підприємстві. Спочатку замовлення було оформлене з “Золотою балкою”, з офісом в Криму, потім адреса фірми змінилася, і на прохання клієнта остаточний контракт з продажу підписали з Росією”, – розповів Карассі.
Він вважає, що компанія мала справу безпосередньо з росіянами і нічого не порушила.
“Все законно, нічого підозрілого ми не бачимо. Ми продаємо машинне обладнання різним клієнтам, а де вони його встановлюють – нас не цікавить. Ми розглядаємо Крим як сприятливий регіон для ведення бізнесу з великим потенціалом для розвитку. Якщо ви питаєте про санкції і моральний бік питання, я закінчую розмову”, – заявив кореспонденту Карассі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас