День фінансів, 20 грудня: "зручні" країни для бізнесу, картки з кешбеком, найкращі IT-роботодавці України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 20 грудня: "зручні" країни для бізнесу, картки з кешбеком, найкращі IT-роботодавці України

840
20 грудня, четвер. Forbes провів дослідження, де найкраще місце для ведення бізнесу. DOU – де найкращі IT-роботодавці, а finance.ua – які картки з кешбеком найвигідніші.
Цифри Меморандуму. МВФ оприлюднив текст Меморандуму про економічну та фінансову політику в межах нової програми stand by для України. Ключові пункти меморандуму: монетарна політика; незалежний НБУ продовжить дотримуватися політики гнучкого валютного курсу; інфляція становитиме 7% з грудня 2018 до грудня 2019 року, а 2020 року – 5% +/- 1%. Виконання положень дозволить залучити $3,9 млрд доларів фінансової підтримки від МВФ.
Найкращі IT-роботодавці України. Портал DOU випустив щорічний рейтинг IT-роботодавців України. В опитуванні взяли участь 14 602 людини, які оцінювали 993 компанії. Наприклад, в компанії з понад 1500 фахівців найкращою стала Infopulse.
Картки з кешбеком. Кешбек вигідний всім. Наприклад, автомобілістам він зможе повернути % від витрат на паливо і запчастини. Любителям ходити по супермаркетах – % від витраченого. Кешбек можна отримати навіть при оплаті комунальних послуг. Щоб ефект для вас був максимальним, важливо знати особливості картки. Finance.ua розібрався в банківських умовах багатьох карток з кешбеком.
Чекаємо на фото- і відеофіксацію порушень ПДР. Фото- і відеофіксація правопорушень на дорогах запрацює в повному обсязі в першій половині наступного року. Зараз поліцейські використовують ручний прилад фіксації швидкості truCam, і інших приладів поки що немає. Але за два місяці роботи дорожньої поліції вже винесено 18 тисяч постанов про правопорушення та стягнуто 4 млн грн штрафів.
“Зручні” країни для бізнесу. Forbes опублікував список країн за критерієм їх сприятливості для інвестицій. Україна в цьому рейтингу посіла 77-е місце. У складанні рейтингу журнал орієнтувався на показники рівня корупції, особистої і фінансової свободи, рівня податків, розвитку інновацій та технологій, гарантування прав власності, рівня бюрократії та рівня захисту інвесторів. До п’ятірки лідерів увійшли Велика Британія, Швеція, Гонконг, Нідерланди та Нова Зеландія.
“Київстар” запустив Mobile ID. Mobile ID дозволяє здійснювати електронну ідентифікацію особи для отримання е-послуг за допомогою мобільного номера. Послуга доступна для підключення в Києві, Дніпрі, Івано-Франківську, Одесі, Харкові, Херсоні, Вінниці, Хмельницькому Львові, Житомирі та Черкасах. Щоб підключитися до Mobile ID, необхідно звернутися в точку підключення з оригіналами паспорта та ІПН і безкоштовно замінити SIM-картку на нову з підтримкою Mobile ID.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас