У метро Києва уточнили, коли на станціях з'являться табло зворотного відліку часу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У метро Києва уточнили, коли на станціях з'являться табло зворотного відліку часу

Казна та Політика
6932
У Київському метрополітені так і не з’явилися табло зворотного відліку часу.
Про плани їх встановити на кількох центральних станціях підземки повідомили у пресслужбі метрополітену у березні цього року, за кілька днів до введення карантину. Тоді встановити перші табло обіцяли до середини 2020 року. Тепер же плани змінилися, пише сайт “Сьогодні”.
Нагадаємо, у лютому 2019 року рішення встановити такі табло у столичній підземці ухвалили на сесії депутати Київради, а до цього за відповідну петицію проголосувало понад 10 тисяч киян.
Зараз годинники на табло на станціях столичної підземки показують, скільки часу пройшло після того, як поїзд пішов.
“Від ідеї установки табло зворотного відліку часу ми не відмовилися. Процес триває, але він не такий швидкий, як би того хотілося. Київ не фінансує їх встановлення з міського бюджету. Йде пошук інвестора цього проєкту. Є певні напрацювання, але ми поки не приступили до конкретної розробки – усе в процесі обговорень. Попередньо планується, що цей проєкт буде реалізовано у столичному метрополітені до кінця цього року”, – розповіла Наталія Макогон, радник начальника Київського метрополітену.
За її словами, метрополітен хоче впровадити цей проєкт, але усе залежить від фінансування.
“Якщо знайдеться інвестор, то проєкт з установки табло зворотного відліку часу на станціях буде реалізовано”, – додає Наталія Макогон.
Раніше у метрополітені зазначали, що шукають можливості реалізувати цей проєкт у повному обсязі. Планували, що табло повинні встановити на платформах з боку прибуття поїзда. Виняток може бути зроблено для тих станцій, конструкція яких не дозволяє цього зробити.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас