14:27 16.06.2020

ФК "Карпати" виходить з карантину

1 хв читати
ФК "Карпати" виходить з карантину

Футбольний клуб "Карпати" 16 червня вийшов із карантину і розпочав підготовку до матчу з "Олімпіком" (Донецьк), повідомляє прес-служба клубу.

"Команда розпочне тренувальний процес з усіма здоровими гравцями, у тому числі з великою групою зовсім юних "карпатівців". Підготовка до відновлення сезону відбуватиметься виключно в закритому режимі, без допуску сторонніх осіб", - йдеться в повідомленні клубу на сторінці у Facebook.

Як зазначено в повідомленні, за результатами проведених ПЛР-тестів, нині у вісьмох футболістів і п’ятьох співробітників ФК "Карпати" все ще є ознаки коронавірусу, і вони продовжують залишатися ізольованими. Гострих симптомів в інфікованих немає, за винятком втрати смакових і нюхових властивостей.

"Усі футболісти перебувають удома і регулярно звітують про стан свого здоров'я. На жаль, гірша ситуація у трьох працівників клубу старшого віку - вони перебувають у лікарнях і отримують всю необхідну медичну допомогу. Їхній стан стабільно задовільний, спостерігається покращення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 2 червня футбольний клуб "Карпати" запровадив режим карантину щонайменше на два тижні у зв'язку із спалахом коронавірусу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА