Податкова реформа для ФОПів: Милованов назвав три головні принципи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податкова реформа для ФОПів: Милованов назвав три головні принципи

Казна та Політика
6266
Міністр економіки Тимофій Милованов заявив, що діяльність фізичних осіб-підприємців буде істотно спрощена, базуючись на трьох основних принципах.
На даний момент немає конкретних рішень щодо того, як зміниться робота ФОПів в рамках податкової реформи. Милованов відстоює позицію про те, що їх діяльність необхідно максимально спростити шляхом реалізації трьох принципів.
“Три принципи. По-перше, ми мінімально чіпляємо тих людей, які намагаються собі просто до якоїсь суми заробити – самозайнятих. Я не розумію, навіщо їм взагалі реєструватися, я б хотів, щоб вони просто декларували, скільки вони заробили. Другий принцип – щоб великі компанії не використовували це для того, щоб прикидатися маленькими. Рітейлери, ресторани, воно може бути в різних формах. І третє – що ця система не повинна спотворювати правила гри на ринку, не створювати мотивації залишатися десь “в тіні” або давати привілеї одним за рахунок інших. Тут дійсно дуже важливо, щоб підтримка була справедливою”, – пояснив міністр.
Всі пропозиції щодо роботи ФОПів планується обговорити публічно.
“Буде (публічне обговорення, – ред.). Воно і є насправді… Я за підтримку ФОПів, але є різні позиції, і ми повинні це балансувати”, – сказав він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас