23:05 09.06.2020

На Єфремова надінуть електронний браслет

2 хв читати
На Єфремова надінуть електронний браслет

Федеральна служба виконання покарань (ФСВП) контролюватиме дотримання актором Михайлом Єфремовим режиму утримання під домашнім арештом за допомогою електронного браслета, повідомили в прес-бюро столичного управління відомства.

"З метою здійснення контролю за дотриманням Єфремовим покладених судом заборон до нього будуть застосовані технічні засоби контролю", - йдеться в повідомленні прес-бюро, що надійшло у вівторок в "Інтерфакс".

Таганський суд Москви у вівторок відправив до 9 серпня під домашній арешт заслуженого артиста РФ Єфремова, який влаштував напередодні ДТП у центрі Москви, в результаті якої загинула людина.

Йому пред'явлено обвинувачення за ч. 4 статті 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху, вчинене в стані сп'яніння і призвело з необережності смерть людини).

Артист визнав провину в скоєному.

Увечері 8 червня Єфремов став винуватцем аварії на Смоленській площі. Він на своєму джипі "Гранд-Черокі" виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль "Лада" з вантажним відсіком. Вранці у вівторок водій "Лади" помер у лікарні від множинних травм і значної крововтрати. За даними інформованого джерела, загиблий водій - кур'єр одного з Інтернет-магазинів доставки продуктів додому.

Єфремова затримали поліцейські на місці події. За результатами медичного огляду було доведено наявність алкоголю в крові артиста. Згодом він був відпущений під підписку про невиїзд.

Спочатку щодо Єфремова було порушено кримінальну справу за ч.2 статті 264 КК РФ (порушення правил дорожнього руху транспортних засобів). Пізніше в зв'язку зі смертю потерпілого справа була перекваліфікована на пункт "а" частини 4 цієї статті (діяння, що призвело з необережності смерть людини). Єфремову загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА