08:20 28.04.2018

Справу мешканки Харківщини, яка вбила небажану дитину відразу після народження, передано до суду

1 хв читати
Справу мешканки Харківщини, яка вбила небажану дитину відразу після народження, передано до суду

Близнюківський відділ Лозівської місцевої прокуратури Харківської області направив до суду обвинувальний акт стосовно 33-річної місцевої жительки, підозрюваної в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини (ст. 117 КК України).

"Досудовим розслідуванням встановлено, що на початку березня поточного року жінка вдома народила дівчинку. Відразу після пологів закрила немовляті рот пелюшкою і тримала її, поки дитина не перестала кричати і подавати ознаки життя. Тіло новонародженої віднесла до вуличного туалету і викинула у вигрібну яму. Згідно висновків судово-медичної експертизи, смерть дівчинки настала унаслідок механічної асфіксії", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За інформацією прокуратури, підозрювана визнала свою провину, пояснивши, що "не хотіла цієї дитини". Правоохоронці встановили, що під час вагітності вона не зверталася до лікарів і не ставала на облік до медичного закладу. При цьому, намагаючись позбутися дитини, протягом усієї вагітності жінка приймала медичні препарати і відвари трав.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА