17:54 03.11.2020

Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено бійця ЗСУ - штаб ООС

1 хв читати
Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено бійця ЗСУ - штаб ООС

Російські найманці двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі з початку вівторка, постраждав український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Від початку поточної доби, 3 листопада, зафіксовано два порушення режиму припинення вогню із боку російсько-окупаційних військ. Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", неподалік населеного пункту Новолуганського, противник здійснив три постріли з автоматичного станкового гранатомета. На жаль, унаслідок обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил отримав вогнепальне осколкове поранення", - йдеться в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Зазначається, що військовослужбовця доставили до лікувального закладу, йому оперативно надали медичну допомогу. Стан здоров'я захисника оцінюють як середньої тяжкості.

Крім того, ворог відкривав вогонь із ручного протитанкового гранатомета недалеко від населеного пункту Водяного.

"Українські військовослужбовці продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та перебувають напоготові адекватно відреагувати у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю", - додали в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА