Western Digital закриває в Малайзії завод з випуску жорстких дисків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Western Digital закриває в Малайзії завод з випуску жорстких дисків

Фондовий ринок
1485
Перше за 6 років пожвавлення ринку персональних комп’ютерів у другому кварталі цього року може вселити надію на повернення стійкого попиту на ПК, але всерйоз на це розраховувати не варто.
Попит на класичні обчислювальні системи (настільні і мобільні) знижується і знижуватиметься. Це також веде до скорочення виробництва, поставок і продажів всіх типів комплектуючих. Жорсткі диски підпадають під цю тенденцію повною мірою, як і материнські плати і відеокарти.
Тому новину про плани Western Digital закрити в Малайзії один зі своїх заводів з випуску жорстких дисків слід сприймати як належне. Компанія Seagate, наприклад, ще рік тому скоротила обсяги виробництва HDD на ряді своїх підприємств.

Довідка Finance.ua

  • В Малайзії Western Digital працює з 1973 року. Виробництво починалося з випуску напівпровідникових рішень. До випуску жорстких дисків в цій країні компанія приступила тільки в 1994 році. Після цього кількість працюючих на лініях Western Digital зі збірки HDD співробітників впевнено перевалила за 13 000 осіб.
  • У 2011 році компанія розширила список своїх малазійських заводів, поглинувши за $1,25 млрд завод і дослідне виробництво магнітних пластин компанії Komag.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас