День фінансів: анонс іпотеки під 5%, виплати при ДТП, $1,3 млн за найтонший будинок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: анонс іпотеки під 5%, виплати при ДТП, $1,3 млн за найтонший будинок

581
Вівторок, 9 лютого: про податки, іпотеку та тарифи:
“Теплі” тарифи. Як повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, сьогодні підписано меморандум уряду з місцевою владою – в цьому опалювальному сезоні не будуть піднімати тарифи на тепло і гарячу воду. Мер Віталій Кличко також завив, що для жителів столиці тарифи на тепло не підвищаться.
Нові функції з цінних паперів у Приват24. ПриватБанк запустив операції з цінними паперами в оновленій версії Приват24 2.0 WEB. Оновлена версія включає в себе як доступні раніше можливості з купівлі та управління портфелем цінних паперів в режимі online, так і нові ідеї та функції: підписання всіх документів з відкриття рахунку в цінних паперах і їх придбання здійснюється тепер за допомогою Smart ID.
Під 7% ще не межа. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував нову програму фінансового лізингу та іпотеки під 5% річних. “У нас є намір в першій половині 2021 року попрацювати і створити можливість фінансового лізингу та іпотеки під 5%”, – говорить прем’єр. Він зазначив, що уряд працює над цим спільно з Нацбанком. За словами Шмигаля, з березня цього року запрацює програма «доступна іпотека», яка спрощує доступ до іпотеки і пропонує ставку до 7%.
До речі, кількість автомобілів в Україні досягла позначки в приблизно 260 на одну тисячу жителів. Тільки в Києві, за даними статистики, налічується більше ніж мільйон машин. Ці цифри означають ще й те, що дорожньо-транспортні пригоди – явище досить поширене і від них не застрахований ніхто. А погода за вікном непроста.
День фінансів: анонс іпотеки під 5%, виплати при ДТП, $1,3 млн за найтонший будинок
Ми бажаємо всім учасникам дорожнього руху безаварійної їзди. Разом з тим Finance.ua вирішив розібратися, що робити, якщо, не дай Боже, ДТП. Як і в яких випадках можна покрити витрати:

ДТП. Що робити і як покрити витрати 🚗

Декларативна реєстрація місця проживання. За словами міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, штамп про прописку пропонують прибрати з українського паспорта. Втілити ідею можуть вже у квітні цього року. Реєстрацію місця проживання хочуть зробити декларативною, через введення адреси в смартфоні.
Найтонший будинок за $1,3 млн. У Лондоні виставили на продаж найтонший будинок британської столиці. Його ширина – 1,6 м. Довжина будинку – 7,3 м. Фото за посиланням За цей 5-поверховий будинок просять $1,3 млн. Ціна на нього зросла майже вдвічі за останні 10 років. Востаннє його продали в 2009-му за $820 тис. юристу, який зараз переїжджає за кордон.
Відповідальність за несплату податків. Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт № 3959-1, який, зокрема, вводить кримінальну відповідальність за шахрайство з податком на додану вартість, а також надає повноваження директору Бюро економічної безпеки арештувати майно без рішення суду.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас