RU
 

Вибори в Чорногорії: лідирує колишній прем'єр-міністр

Корреспондент.net,  15 квітня 2018, 22:34
0
183
Вибори в Чорногорії: лідирує колишній прем єр-міністр
Фото: zn.ua
Міло Джуканович

На посаду президента Чорногорії претендують сім кандидатів. Чинний президент Чорногорії Філіп Вуянович не висував свою кандидатуру.

 
Колишній прем'єр-міністр, екс-президент країни Міло Джуканович лідирує на президентських виборах у Чорногорії. Як повідомляє портал RTCG, проголосувати на виборах глави держави можуть 532 599 громадян.
 
На посаду президента Чорногорії претендують сім кандидатів: лідер Справжньої Чорногорії Марко Мілачіч, кандидат від об'єднаної опозиції Младeн Бояничі, голова Партії справедливості і примирення Хазбія Калач, представник Партії пенсіонерів та інвалідів Василія Мілічковіч, кандидат Сербської коаліції Добрило Дeдeіч, кандидат Соціал-дeмократіческой партії Драгинья Вуксановіч і президент Демократичної партії соціалістів Міло Джуканович.
 
Чинний президент Чорногорії Філіп Вуянович не висував свою кандидатуру.
 
Відповідно до закону про вибори президента Чорногорії, президентом країни обирається кандидат, який отримав у першому турі більше 50% дійсних голосів виборців. Якщо жоден із кандидатів не отримує необхідної підтримки, через два тижні проходить другий тур, у якому будуть брати участь два кандидати, що набрали найбільшу кількість голосів виборців.
 
Нагадаємо, сьогоднішні вибори глави держави - треті з моменту відновлення незалежності Чорногорії у 2006 році.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: zn.ua
ТЕГИ: президентЧерногория
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі