13:10 21.06.2020

На місці вибуху газу в київській багатоповерхівці тривають пошуки ще трьох людей

2 хв читати
На місці вибуху газу в київській багатоповерхівці тривають пошуки ще трьох людей

Пошуки трьох людей тривають на місці вибуху газоповітряної суміші в 9-поверховому житловому будинку на вул.Крушельницькій, 1/5 в Дарницькому районі Києва в неділю вранці.

"Наразі рятувальники розблокували трьох осіб, пошуки ще трьох тривають... загалом з будинку евакуйовано 21 особу", - повідомляється на сторінці поліції Києва в Facebook.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомляють, що загалом до ліквідації наслідків руйнування залучено 410 людей особового складу та 60 одиниць техніки, зокрема 130 осіб та 24 одиниці техніки, а також один кінологічний розрахунок від ДСНС. На місці події працюють шість психологів столичного управління ДСНС, які надають екстрену психологічну допомогу евакуйованим мешканцям будинку.

Як повідомлялося, в неділю о 10:00 в дев'ятиповерховому житловому будинку на вул.Крушельницькій, 1/5 в Дарницькому районі Києва стався вибух газу без подальшого горіння, були зруйновані перекриття п'яти поверхів з 4-го по 8-й.

Станом на 11:00 було знайдено загиблу людину, ще трьох розблокували з-під завалів, евакуйовано 21 людину, тривали роботи з подальшої евакуації мешканців будинку. На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС та співробітники Національної поліції.

На фотографіях із місця події видно, що вибух майже повністю зруйнував три розташовані одна над одною квартири багатоповерхівки з 5-го до 7-го поверху, зруйновані зовнішні стіни суміжних кімнат у кожній з трьох сусідніх із ними квартир з однієї сторони, також місцями пошкоджені перекриття і зруйновані балкони в квартирах на 4-му і 8-му поверхах, розташованих вище і нижче зруйнованих. В інших квартирах місцями вибиті шибки. Приблизно за 4 метри від будинку, в якому стався вибух, стоїть інший аналогічний 9-поверховий будинок із бетонних панелей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні оголошено масштабну повітряну тривогу через ракетну атаку РФ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА