07:44 03.11.2019

Двоє українських військових поранені в результаті 15 обстрілів бойовиками на Донбасі

2 хв читати
Двоє українських військових поранені в результаті 15 обстрілів бойовиками на Донбасі

За минулу добу бойовики 15 разів обстріляли позиції Збройних сил України, поранені двоє військовослужбовців, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"2 листопада, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 15 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... поранення в результаті обстрілів отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 6 обстрілів: поблизу Новогригорівки - з мінометів калібру 120-мм; біля Авдіївки - з РПГ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Талаківки - зі станкових автоматичних гранатометів; двічі навколо Водяного, що на Приазов'ї - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Павлополя - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 9 обстрілів: у Новозванівки - з ручних протитанкових і автоматичних гранатометів; тричі неподалік Новолуганського - зі стрілецької зброї і станкових протитанкових і автоматичних гранатометів; двічі поблизу Хутора Вільного - зі стрілецької зброї; біля Луганського - з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів; у Шумів - зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Зайцевого - з СПГ, стрілецької зброї і автоматичних гранатометів.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці вогневої активності не проявляли. Втрат серед особового складу об'єднаних сил не було", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Країни ОПЕК+ домовилися про сумарне скорочення видобутку на 5,86 млн барелів сирої нафти на день до 2025 року

Зеленський візьме участь у саміті лідерів G7

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

"Укренерго" в понеділок, 3 червня, запровадить ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський відвідає Філіппіни

Фонд Клуні "За справедливість" домагається переслідування російських пропагандистів у Європі - Єрмак

На півдні України від початку доби знищено 38 окупантів і 14 одиниць їхньої техніки

Окупанти обстріляли інфраструктуру в Шосткинському районі, жертв немає - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА