14:49 27.09.2019

У Києві готові до запуску опалення на 97%

2 хв читати
У Києві готові до запуску опалення на 97%

Загальна готовність міського господарства Києва до зими в плані проведення опалювального сезону становить 97%, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА.

"На сьогодні місто готове до пуску тепла на 97%. Першою традиційно запускається соціальна сфера за індивідуальними заявками. Однак ми не припинили роботу, і доки дозволяють погодні умови, ми продовжуватимемо ремонти та заміну мереж і обладнання, щоб більш якісно увійти в сезон теплопостачання", - наводить слова Пантелеєва прес-служба КМДА в п'ятницю.

Заступник голови міськадміністрації нагадав, що в минулому році місто стало повноцінним керівником теплоенергетичного блоку.

"Київ має одну з найбільших та найпотужніших систем теплопостачання в Європі. Вона збудована ще за радянських часів та майже 17 років управлялась комерційною компанією "Київенерго". Минулого року ми припинили угоду з цією компанією і провели перший опалювальний сезон уже самостійно, управляючи теплоенергетичним майном через комунальне підприємство "Київтеплоенерго". Ми отримали досвід та фактичні показники для того, щоб проаналізувати технічний та фінансовий стан столичної теплоенергетики. А головне – ми отримали підґрунтя для формування тактичних і стратегічних планів", - зазначив Пантелеєв.

Він додав, що у Києві працюють ТЕЦ-5, яка є найпотужнішою в Україні, і ТЕЦ-6, яка є найновішою українською ТЕЦ. Загалом за період підготовки замінено і відремонтовано на ТЕЦ більше ніж 1,5 тис. одиниць обладнання - від запірної арматури до складних механізмів турбін.

"Столичні ТЕЦ технічно готові до запуску та повноцінної роботи в опалювальний період", - запевнили в КМДА.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

На фронті за день було 85 зіткнень, найгарячіша обстановка зберігається на Покровському напрямку - Генштаб

Війська РФ за добу скинули на територію України 52 УАБи, для ударів задіяли понад 460 БпЛА - Генштаб

Олена Зеленська на зустрічі з Бріжит Макрон: 12 медзакладів Франції стали побратимами українських лікарень

"Енергоатом" на 10 днів раніше вивів із планового ремонту блок АЕС 1000 МВт

Макрон про відправлення інструкторів в Україну: Ми хочемо мати коаліцію, і багато хто з наших партнерів уже дав свою згоду

Макрон: Сподіваюся, ми зможемо домовитися на рівні країн БРІКС про підвалини довгострокового миру в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА