День фінансів, 2 жовтня: "системне підвищення" пенсій, прогнози щодо курсу долара і нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 2 жовтня: "системне підвищення" пенсій, прогнози щодо курсу долара і нафти

772
Вівторок, 2 жовтня. Коли в Кабміні обіцяють “системне підвищення пенсій”, і чим обернеться для України нафта по 100 доларів.
Прогноз валютного ринку на жовтень. Експерти відзначають, що стримувати девальвацію гривні будуть очікування відновлення співпраці з МВФ. У жовтні, за прогнозами аналітиків, курс буде коливатися в діапазоні 28-29 грн за долар.
До речі, якщо вас цікавлять вклади у валюті, Finance.ua давно пропонує Бонуси за депозитами у гривні, доларах США і євро у вигляді підвищеної процентної ставки.

Отримати бонуси за депозитами в доларах і євро можна тут 💶

ЄС скоротив чорний список податкових гаваней. Міністри фінансів Європейського Союзу домовилися оновити свій чорний список держав з лояльним податковим законодавством, виключивши острівну державу Палау.
Нафта за 100 доларів, чим обернеться для світу і України. Як прогнозують фахівці, вперше з 2014 року нафта може подорожчати до 100 доларів за барель, що в свою чергу створить як переможців, так і переможених у світовій економіці.
“Системне підвищення” пенсій. Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман анонсував індексацію пенсій з 1 березня 2019 року. За його словами, це буде системне підвищення, щороку. Він зазначив, що для цього розробляється система субсидій, які компенсують ризики для незахищених категорій.
«Укрзалізниця» підняла ціни на квитки. Ще з 1 жовтня була підвищена ціна на залізничні квитки. Як повідомили в компанії, це пов’язано зі зниженням вартості перевезень в поїздах далекого прямування на території України, вартість квитків зросла на 12%.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас